UR EP V (2016)

by ur

/
1.
03:36
2.
03:12
3.
04:20
4.
5.
04:04

about

This EP includes previously released songs, but these versions are vital and also quite different from previously released Version, ENJOY

Coverart by Bengt Haarr and Tom-Erik Løe
Recorded in Wudu, NoSound & Egersound Studio 2012-2016

credits

released June 12, 2016

All Songs Written and Recorded By
Håkon B Hansen and Tom-Erik Løe

This EP wouldnt exist if it werent for the
eminent Kristian Gullåsen, Idar Andersen and Ole Norås

tags

license

all rights reserved

about

UR Norway

Been recording music since i was 11 under various projects and in various bands now 34 are still doing it

contact / help

Contact UR

Streaming and
Download help

Shipping and returns

Redeem code

Track Name: Forelskt
Kjærlighet er en menneskelig følelse, vanligvis rettet mot et annet menneske. Kjærlighet er å være glad i noen. Mange vil si at kjærlighet er irrasjonell i sin natur, og derfor er vanskelig å definere, men en kan kanskje gruppere ulike former for kjærlighet:
Romantisk og seksuell kjærlighet. Forekommer vanligvis mellom to personer, slik som et ektepar eller et kjærestepar. Følelsene trenger ikke å være like sterke begge veier.
Kjærlighet til familiemedlemmer og venner. En følelse av nærhet og å være sterkt knyttet til en annen, uten at det er romantiske eller seksuelle følelser involvert. Dyr ligger også under denne kategorien, da mange regner sine dyr som familiemedlemmer eller venner.
Kjærlighet til ikke-menneskelige ting. Det kan for eksempel være mer generelt og abstrakt til fedrelandet, Gud eller ens neste, eller mer konkret til en by, en ting, et sted eller et hus. Slik kjærlighet kan være knyttet til gode minner om opplevelser man har hatt i forbindelse med tingen, eller den kan forklares med en hengiven tro, moralsk overbevisning eller indre harmoni.